Foto: Hans O. Nyborg

Emirates starter flyvninger med A380, verdens største passasjer-fly, til Bali fra 1. juni 2023. Den faste flyvningen med A380 til Indonesia er en milepæl i luftfarts-historien til landet.

Den nye Emirates A380 med to kabiner vil erstatte en av to daglige avganger til Bali som allerede flys med en Boeing 777-300ER.

-Bali er et populært reisemål for nordmenn, og med A380 på ruten fra Dubai kan flere få oppfylt drømmen om å fly dette ikoniske flyet. I våre A380-er får våre passasjerer virkelig oppleve Fly Better-løftet vårt med produkter og tjenester som er i verdensklasse, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates. 

Emirates har 28 ukentlige avganger til Bali og Jakarta i Indonesia. Fra disse to flyplassene har flyselskapet partneravtaler med de lokale flyselskapene Garuda Indonesia og Batik Air slik at reisende kan reise videre til 29 andre byer i Indoneisa.

-Sommerferie på Bali betyr deilig klima og en nydelig øy med mange muligheter for naturopplevelser, strand og ikke minst gode matopplevelser. Sånn sett er timingen for oppgraderingen på avgangen perfekt, legger Grue til.

Emirates fortsetter å utvide sitt A380-nettverk for å møte den økende etterspørselen verden over. Flaggskipet til flyselskapet flyr per nå til 41 reisemål, og det er ventet at dette blir utvidet til nærmere 50 reisemål mot slutten av sommeren.

ANNONSE
Forrige artikkelMedier: Flere skadd etter at bil kjørte på fotgjengere på tysk flyplass
Neste artikkelLanserer kampanje for å flere til å mellomlande på Island