Hangar.no

Emirates nekter å bruke flybroer på flyplass i Islamabad

Flyselskapet Emirates nekter å bruke flybroer på terminalen i Islamabad i Pakistan. Årsaken er at en av flybroene som forbinder terminalen med passasjerfly, kollapset og veltet i oktober i år.

Det er det spanske selskapet Adelte som har levert de splitter nye flybroene på flyplassen. Myndighetene i Pakistan sier til avisen Dawn at alt tyder på at det er en produksjonsfeil eller designfeil på selve flybroen som fikk den til å vippe over og deretter kollapse.

To personer ble skadet da flybroen kollapset 9. oktober i år. Det var rett etter at et fly fra Gulf Air hadde gjort seg ferdig med boardingen, og var på vei til å forlate terminalen, at uhellet skjedde.

Flyplassens ledelse viser også til at det ved flyplassene i Karachi og i Peshawar har vært tilsvarende problemer med flybroene.

Andre nyheter

American Eagle-fly skled av rullebane på Bahamas

Hans Olav Nyborg

Boeing 727 skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

Domstol krever havarirapport innen 45 dager

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer