16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Emirates og Boeing fullfører kjøpsavtale om 30 Dreamlinere

Boeing og flyselskapet Emirates har i dag onsdag fullført signering av en kjøpskontrakt for 30 Boeing 787 Dreamlinere. Avtalen som ble gjort endelig under Dubai Airshow, ble inngått som en intensjonsavtale i sommer under Paris Air Show.

I utgangspunktet hadde flyselskapet valgt den største versjonen, Boeing 787-10, men har nå endret seg og den gjeldene kjøpsavtalen er for Boeing 787-9. Det gjenstår nå kun detaljer rundt leveransedatoer for Dreamlinere-flyene til Emirates.

Avtalen er basert på at flyselskapet velger å konvertere en tidligere bestilling av 777 opsjoner, og endre denne til Boeing 787. Fortsatt har Emirates 126 Boeing 777X i bestilling etter endringen av antallet.

Andre nyheter

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer