Emirates og United har signert en historisk partneravtale som vil utvide begge flyselskapenes nettverk, og gi kundene deres enklere tilgang til hundrevis av destinasjoner. Både i USA og rundt om i verden.

Fra november kan Emirates-kunder som flyr inn til Chicago, San Fransisco og Houston, tre av de største business-hubene i USA, enkelt fly videre med samme billett på United til og fra nærmere 200 byer i Amerika.

På de åtte andre amerikanske flyplassene Emirates flyr til – Boston, Dallas, Los Angeles, Miami, JFK, Orlando, Seattle og Washington DC – vil begge flyselskapene ha en interline-avtale på plass.

United lanserer også en ny direkteflyvning mellom New York/Newark og Dubai fra og med mars 2023. Herfra kan kundene deres reise videre med Emirates eller søsterselskapet flydubai til mer enn 100 byer. Billetter til denne nye United-flyvningen er nå i salg.

Emirates og United annonserte avtalen i dag på et arrangement på Dulles International Airport.

-To av de største og mest kjente flyselskapene i verden går nå sammen for å fly mennesker til flere steder, på en bedre måte, i en tid hvor etterspørselen etter reiser er på full fart tilbake. Det er et viktig partnerskap som vil gi mange fordeler for kundene, og føre De forente arabiske emirater og USA enda tettere sammen. Vi ønsker United velkommen tilbake til Dubai neste år, hvor vår hub Dubai blir et virkemiddel for at United kan nå ut til Asia, Afrika og Midtøsten via det kombinerte nettverket til Emirates og flydubai. Vi ser frem til å utvikle partnerskapet med United i det lange løp, sier Sir Tim Clark, President Emirates Airline.

Kunder av begge flyselskapene kan snart booke flyvninger med forbindelser videre på en enkelt billett. Dette gjør både innsjekk og transfer av bagasje enklere.

ANNONSE
Forrige artikkelLanserer 13 nye vinterruter fra Arlanda
Neste artikkelØyner håp om godkjennelse i desember