Foto: Hans O. Nyborg

Emirates setter inn en fjerde ukentlig avgang fra Oslo Lufthavn. Dette føyer seg inn i rekken av ruter som gjenopptas, eller får flere avganger, verden over. Flyselskapet opplever også veldig gode booking-tall etter at reiserestriksjonene her i Norge ble hevet.

Den fjerde avgangen fra Oslo til Dubai skal gå torsdager, i tillegg til avgangene tirsdag, fredag og søndag kl 14:10. Selskapets representant i Norge er meget fornøyd med både en ekstra avgang og ikke minst bookingtallene i tiden etter at Norge åpnet igjen.

-Den nye avgangen på torsdager så vi raskt ble en attraktiv avgang for nordmenn, og etter at reiserestriksjonene ble opphevet har det vært en veldig positiv økning i antall bookinger. Tidvis har trykket vært høyere enn det var i 2019, før pandemien. Det som også er positivt er at vi ser de forretningsreisende er kommet tilbake i takt med at kapasiteten vår har økt, noe vi setter stor pris på, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Flyvningene til og fra Oslo ble gjenopptatt i august 2020, med bakgrunn i at det var et stort behov for frakt-kapasitet inn til Norge. Blant annet var det høy etterspørsel etter smittevernsutstyr, og det var stort behov for kapasitet til eksport av sjømat fra Norge.

ANNONSE
Forrige artikkelÅpner for flyvninger til Europa igjen
Neste artikkelDette er de to neste flyene til Flyr