Foto: Hans O. Nyborg

Emirates setter inn en fjerde ukentlig avgang fra Oslo Lufthavn. Dette føyer seg inn i rekken av ruter som gjenopptas, eller får flere avganger, verden over. Flyselskapet opplever også veldig gode booking-tall etter at reiserestriksjonene her i Norge ble hevet.

Den fjerde avgangen fra Oslo til Dubai skal gå torsdager, i tillegg til avgangene tirsdag, fredag og søndag kl 14:10. Selskapets representant i Norge er meget fornøyd med både en ekstra avgang og ikke minst bookingtallene i tiden etter at Norge åpnet igjen.

-Den nye avgangen på torsdager så vi raskt ble en attraktiv avgang for nordmenn, og etter at reiserestriksjonene ble opphevet har det vært en veldig positiv økning i antall bookinger. Tidvis har trykket vært høyere enn det var i 2019, før pandemien. Det som også er positivt er at vi ser de forretningsreisende er kommet tilbake i takt med at kapasiteten vår har økt, noe vi setter stor pris på, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Flyvningene til og fra Oslo ble gjenopptatt i august 2020, med bakgrunn i at det var et stort behov for frakt-kapasitet inn til Norge. Blant annet var det høy etterspørsel etter smittevernsutstyr, og det var stort behov for kapasitet til eksport av sjømat fra Norge.

ANNONSE