Fra november og desember vil det bli mulig å fly med A350-flyene fra Edinburgh, Lyon og Bologna. De romslige flyene vil inkludere produkter, underholdning og komfort ment å redusere tretthet og jetlag.

Flyselskapet forventer å innlemme ti nye A350-fly i flåten innen 31. mars 2025 og planlegger ni utvalgte destinasjoner for flytypen i løpet av de neste månedene. For reisende betyr dette en flyopplevelse preget av en romslig kabin, høye tak, god bagasjeplass og tilpasset stemningsbelysning designet for å redusere tretthet og jetlag.

Nye ruter og utvidet tilbud
Med den nye flytypen planlegger Emirates å tilby Premium Economy på 42 destinasjoner innen februar 2025. Flyene som nå settes i rute tilbyr tre kabinklasser, og er tiltenkt korte til mellomlange ruter. Allerede fra september vil de første A350-flyene ha daglige ruter til Bahrain, og senere til Kuwait og Muscat. Fra oktober til desember vil det komme nye destinasjoner i Europa og Vest-Asia, inkludert Lyon, Bologna, Edinburgh, Mumbai, Ahmedabad og Colombo.

Ved å introdusere denne flytypen på flere destinasjoner blir det nå en større mulighet for reisende å oppleve Premium Economic og Business klasse, selv på korte og mellomlange ruter melder selskapet i en pressemelding.

ANNONSE
Forrige artikkelØkning for Widerøe i april måned
Neste artikkelØkning for Norwegian i april måned