Emirates skal fly til Kina igjen

Flyselskapet Emirates gjenopptar trafikken til Shanghai og Beijing, og øker frekvensen til Guangzhou. I tillegg gjenopptar de direkteflyvningen til Hong Kong.

Etter at Kina nå lettet på innreiserestriksjonene åpner Emirates igjen flyvningene sine til Shanghai og Beijing. Dette betyr at det fra og med 20. januar er mulig å reise til Shanghai direkte fra Dubai to ganger i uken med deres flaggskip A380. På returen har disse flyvningene et kort stopp i Beijing.

Fra 2. februar økes frekvensen til fire ganger i uken hvor det også tas i bruk Boeing 777-300ER med tre kabiner. Fra 1. mars 2023 har flyselskapet igjen daglige, direkte flyvninger til og fra Shanghai.

-Vi har hatt mange henvendelser i forhold til flere avganger til Kina fra norske reisende, både forretningsreisende og de som skal av sted av private årsaker. Det er derfor gledelig å endelig igjen kunne tilby disse rutene, som en start, og deretter snarlig se en vekst i rutetilbudet. Det er også verdt å nevne at det på grunn av situasjonen i Ukraina og Russland ikke nødvendigvis er en veldig stor omvei å reise via Dubai til nordligere deler av Asia. I Dubai er det også gode muligheter til å ta et par dager pause i reisen, og kanskje benytte anledningen til å ta et forretningsmøte eller to, før en setter seg på flyet videre, sier Terje Grue, Norgessjef for Emirates.

Emirates har per i dag fire avganger i uken til Guangzhou. Fra og med 1. februar økes dette til daglige avganger med A380. Til Beijing gjenopptas flyvningene 15. mars med daglige avganger med Boeing 777-300ER.

Dette betyr at Emirates fra 15. mars har 21 ukentlige flyvninger til og fra Kinas fastland, noe som gir økt fleksibilitet og flere valg for både forretningsreisende og de som skal feriere.

Emirates har per i dag daglige flyvninger til Hong Kong fra Dubai via Bangkok. Fra 29. Mars øker flyselskapet frekvensen med en daglig avgang som går direkte til en av Asias mest populære destinasjoner.

ANNONSE
Forrige artikkelÅpnet ny fraktrute til Europa med første 777F
Neste artikkelMellomlandet med nytt fly i Norge