15.2 C
Oslo
12/08/20
Hangar.no

Emirates starter opp igjen enkelte flyvninger 6. april

Flyselskapet Emirates vil starte opp igjen enkelte ruter og flyvninger fra 6. april. Emiratene har valgt å lette på restriksjonene og flyforbudet som nå gjelder fra denne datoen.

Det er flyvninger som i utgangspunktet skal være ment for å få reisende ut fra Emiratene til andre land. Myndighetene har derfor godkjent at flyselskapet starter opp flyvninger som kan gi passasjerer muligheten til å komme seg ut av landet dersom de har behov for dette.

Andre nyheter

Tvinger pilotene til å lande med «Flap 3»-modus på 98 prosent av landingene

Hans Olav Nyborg

Nytt flyselskap vil leie opp mot 20 fly de neste månedene

Hans Olav Nyborg

Virgin Atlantic ber om beskyttelse mot kreditorer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer