Høy etterspørsel gjør at Emirates nå øker kapasiteten med å sette inn flaggskipet A380 på ruten mellom Dubai og Tokyo, Narita internasjonale flyplass.

Kapasiteten på ruten til Tokyo økes fra 15. november. Dette er svar på en kraftig økning i antall bookinger, som følge av at Japan løftet begrensningen på trafikken inn i landet. De har også kuttet kravet om testing for Covid, og karantekravet for innreisende.

-Vi har sett en økning av bookinger til Japan også fra Norge. Dette er en veldig spennende destinasjon som endelig har åpnet ordentlig opp igjen. Mange setter også pris på muligheten til å fly vår A380 fra Dubai, som jo er en opplevelse i seg selv, sier Norgessjef i Emirates, Terje Grue.

Om bord i Emirates sine A380 kan reisende velge mellom 14 First Class suiter og 76 Business Class-seter som kan legges helt flatt. Flyet tilbyr i tillegg romslige kabiner og signatur-produktene Onboard Lounge og Shower Spa. Alle setene har selvsagt tilgang til underholdningssystemet ice, der en kan velge i et stort utvalg av underholdning som filmer, podcaster, musikk og spill.   

Emirates’ flyvning EK318 fra Dubai tar av kl. 02:55, og ankommer Narita kl. 17:20. Returen, EK319 fra Narita, tar av kl. 22:30 og ankommer Dubai kl. 05:30 påfølgende dag. Alle tider er lokale.

Ved å øke kapasiteten ønsker flyselskapet å møte den voksende interessen for reiser til Japan. Samtidig får de reisende flere valg og mer fleksibilitet. I tillegg til flyvningene til Narita har Emirates også en daglig avgang til Osaka med EK316/317 med Boeing 777.

Fritidsreisende fra over 60 land kan nå reise til Japan uten behov for visa, og uten å måtte booke guidede turer.

ANNONSE
Forrige artikkelHar for lite med kapasitet – Leier inn fire Boeing 777
Neste artikkelFlyr og Norwegian med Salzburg-rute i vinter