Under den åttende nasjonale Geographic Traveler Awards ble Emirates tildelt prisen for ‘beste internasjonale flyselskap’. Flyselskapet vant også prisen for beste flyselskap i Midtøsten under Business Traveler Russia og CIS Awards 2018.

Tidligere denne uken ble Emirates også kåret til ‘beste langdistanse-flyselskap 2018’ under Travel Magazine Awards i Belgia.

Emirates er en trendsetter i bransjen når det kommer til å tilby gode kundeopplevelser, både ombord og på bakken. I 2004 var Emirates først ute med lukkede private suiter på First Class. I 2017 tok flyselskapet luksuriøse reiser til et nytt nivå med de private suitene på First Class i deres nye Boeing 777-300ER. Med suiter fra gulv til tak er Emirates Boeing 777s i en helt egen liga når det kommer til luksus og privatliv. De romslige, lukkede og helt private suitene har 1-1-1 konfigurasjon og gir nesten fire kvadratmeter med egen plass per suite. Disse private suitene har også det nyeste innen teknologi, inkludert en NASA-inspirert “zero-gravity”-sittestilling, virtuelle vinduer for midtgangssuiter, personlig videosamtaletjeneste, unik belysning og klimakontroll-funksjoner.

I løpet av de siste 12 månedene har Emirates løftet opplevelsen for sine kunder gjennom betydelige oppgraderinger på sine Boeing 777- og A380-fly. Flyselskapet investerte 150 millioner dollar for å introdusere en ny Business Class kabin og konfigurasjoner på sin flåte med Boeing 777-200LR-fly. På A380-flyene uttrykker Emirates-passasjerer fortsatt stor glede over den nylig oppgraderte loungen ombord, som nå har enda flere sittemuligheter enn tidligere.

ANNONSE
Forrige artikkelBoeing 737 havarerte på rullebane i Bolivia
Neste artikkelAir France-selskap innfører familieseter på Airbus A340