11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Emirates tildelt prisen for beste internasjonale flyselskap

Under den åttende nasjonale Geographic Traveler Awards ble Emirates tildelt prisen for ‘beste internasjonale flyselskap’. Flyselskapet vant også prisen for beste flyselskap i Midtøsten under Business Traveler Russia og CIS Awards 2018.

Tidligere denne uken ble Emirates også kåret til ‘beste langdistanse-flyselskap 2018’ under Travel Magazine Awards i Belgia.

Emirates er en trendsetter i bransjen når det kommer til å tilby gode kundeopplevelser, både ombord og på bakken. I 2004 var Emirates først ute med lukkede private suiter på First Class. I 2017 tok flyselskapet luksuriøse reiser til et nytt nivå med de private suitene på First Class i deres nye Boeing 777-300ER. Med suiter fra gulv til tak er Emirates Boeing 777s i en helt egen liga når det kommer til luksus og privatliv. De romslige, lukkede og helt private suitene har 1-1-1 konfigurasjon og gir nesten fire kvadratmeter med egen plass per suite. Disse private suitene har også det nyeste innen teknologi, inkludert en NASA-inspirert «zero-gravity»-sittestilling, virtuelle vinduer for midtgangssuiter, personlig videosamtaletjeneste, unik belysning og klimakontroll-funksjoner.

I løpet av de siste 12 månedene har Emirates løftet opplevelsen for sine kunder gjennom betydelige oppgraderinger på sine Boeing 777- og A380-fly. Flyselskapet investerte 150 millioner dollar for å introdusere en ny Business Class kabin og konfigurasjoner på sin flåte med Boeing 777-200LR-fly. På A380-flyene uttrykker Emirates-passasjerer fortsatt stor glede over den nylig oppgraderte loungen ombord, som nå har enda flere sittemuligheter enn tidligere.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer