Hangar.no
Emirates Businessclass
Internasjonalt

Emirates usikre på om flyene har plass til Premium-klasse

Flyselskapet har i lengre tid vurdert om selskapet skal innføre en Premium Økonomiklasse i sine fly. Flere av konkurrentene og en lang rekke flyselskapet har allerede innført denne typen klasse i sine fly.

Direktør i flyselskapet Tim Clark sier i et intervju med Arabia Business at selskapet kan ha undervurdert verdien av en slik klasse, men at arbeidet er pågående for å se om det er plass til dette i selskapets fly.

Innføring av en slik ny klasse betyr at flyene til Emirates må deles inn på nytt og det tar både tid og koster penger. Clark  sier at selskapet ser trenden med at reisende ofte velger å oppgradere seg til Premium økonomiklasse, men ikke til business hos konkurrentene , det er oppgraderinger Emirates taper penger ved ikke å kunne tilby.

Selskapet vurderer nå om de må sette inn flere seterader i flyene og hvilken risiko og gevinst dette kan medføre. Emirates er i gang med å planlegge helt nye kabiner i sine fly og det er her det nå gjøres vurderinger på om det skal inn Premium-klasse eller ikke.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Legger ned rutetrafikken etter få måneder

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største