Foto: Hans Olav Nyborg

Emirates og National Basketball Association (NBA) i USA har inngått en avtale om et flerårig globalt markedsføringspartnerskap som navngir Emirates som den offisielle globale flyselskapspartneren til NBA.

Samarbeidet gjør også Emirates til den første tittelpartneren for NBA Cup. Turneringen som hittil har blitt kalt NBA In-Season Tournament blir nå omdøpt til Emirates NBA Cup.

Det globale flyselskapet vil synliggjøres gjennom en ny Emirates NBA Cup-logo og promotering av samarbeidet på alle NBA’s globale sosiale medier-flater. Dessuten vil Emirates-bannere pryde basketballhallen under semifinalene og mesterskapsspillene i Emirates NBA Cup som starter neste sesong.

Emirates-logoen vil også bli vist på alle NBA-dommertrøyer, som den første sponsoren til å sette sin merkevare på dommertrøyene i NBA noensinne. I nesten 30 år har Emirates vært en ivrig støttespiller for basketball i regionen, og en nettverksarena for sporten i UAE og Libanon.

Selskapets globale portefølje for sponsoravtaler inkluderer samarbeid med blant annet toppidrettsklubber, turneringer og høyt profilerte kulturelle arrangementer. Turneringen i gang med NBA All-Star Game 2024 som finner sted søndag, 18. februar på den amerikanske TV-kanalen TNT.

ANNONSE
Forrige artikkelSAS og Equinor inngår ny avtale om jobbreiser
Neste artikkelWest Atlantic har måtte gjøre endringer i sjekklisten for takeoff