Foto: Emirates

I  sommer etablerte flyselskapet Emirates muligheten for å forhåndsbestille hovedrett på utvalgte internasjonale ruter. Tilbudet har blitt en formidabel suksess melder selskapet nå.

– Siden tjenesten ble lansert har mer enn 10.000 retter blitt forhåndsbestilt på over 3.000 flyvninger så langt, med over 600 daglige bestillinger. Derfor gleder vi oss over å nå utvide tilbudet til å gjelde for Business Class-reisende på hele 92 ulike ruter, sier forteller norgessjef i Emirates, Terje Grue: 

Enklere planlegging og mindre matavfall 

Det er både praktiske og bærekraftige fordeler ved tjenesten hevder Emirates.  

– Forhåndsbestilling av mat gir passasjeren en mer behagelig reise, sparer tid og bidrar til å redusere matavfall. Det gir dessuten Emirates verdifull innsikt i hva kundene våre foretrekker, noe som hjelper oss i planlegging av måltider og utvikling av menyer. Vi er glade for at denne tjenesten også har nådd ruten Oslo – Dubai, sier Grue.

Emirates er i tillegg stolte av at all mat som serveres i First og Business Class om bord på ruten fra Oslo lages lokalt på Gardermoen.

Emirates sitt cateringteam og lokale kjøkkensjefer ved destinasjonene lar seg inspirere av lokale retter og råvarer. Derfor vil menyen alltid variere på rutene, enten du flyr fra Oslo, Osaka eller Orlando.

De mest populære rettene

Blant de mest forhåndsbestilte rettene så langt i år er pannestekt indrefilet av okse med timiansky og ovnsbakte nypoteter med dampet asparges, grillet indrefilet av okse med villsoppsaus, kenyabønner og potetgrateng, samt ovnsbakt kylling med svart hvitløk og potetfondant.

Blant frokostrettene er det omelett med cheddarost og gressløk med kremet spinat, sauterte portobellosopp og grillet tomat som flest Emirates-reisende velger seg som dagens første måltid. 

Menyen oppgraderes jevnlig og består av retter inspirert av lokale mattrender og kortreiste ingredienser. Reisende med allergier eller andre matpreferanser kan også forhåndsbestille maten sin. Forrett og dessert bestilles på flyvningen. 

ANNONSE
Forrige artikkelThailand får fem nye flyselskap kommende år
Neste artikkelVærnes: Skal fly treningsflyvninger på natten