Hangar.no
Foto: Emirates

Emirates vil kansellere de siste nye A380 – Airbus vil levere tre fly som er under bygging

Flyselskapet Emirates skal være i samtaler med flyprodusenten Airbus, om å kansellere de siste fem Airbus A380-flyene som er i bestilling. I følge Bloomberg skal Emirates trolig måtte få levert tre av de totalt åtte flyene som står igjen å bygge.

Årsaken er at av de åtte flyene er tre av dem allerede i produksjon og blir nå bygget hos produsenten.

Bloomberg skriver i dag at Emirates etter planen skal få levert de tre flyene innen utgangen av regnskapsåret som avsluttes i mars neste år.

Emirates sier til nyhetsbyrået at de ikke kommenterer opplysningen som er kommet frem fra kildene Bloomberg har snakket med.

Andre nyheter

Full krangel mellom Boeing og flyselskap – Nekter å levere nye fly tross penger på bordet

Hans Olav Nyborg

Første Airbus A220 produsert i USA

Hans Olav Nyborg

TUI inngår forlik med Boeing om MAX-erstatting og utsetter leveranse av nye fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer