Det er bare å notere seg datoen, for 18. august slipper PC-giganten Microsoft en helt ny versjon av sitt spill Flight Simulator. I flere år var dette den mest populære spillpakken når det kom til flysimulator programvare for hobbypiloter.

Spillet vil komme både tilpasset ordinær PC, X-Box og PS5. Det blir tre versjoner av spillet som kan kjøpes, standard versjonen starter på 60 amerikanske dollar. Så finnes det en premium og en gullversjon som dyrest koster 120 amerikanske dollar.

Fra MS Flight Simulator

Med Flight Simulator i standard versjon får du inkludert 20 forskjellige fly i alle kategorier, samt 30 flyplasser verden over. Premium-pakken tilbyr opptil 10 ekstra flyplasser og 10 ekstra fly. Både London Heathrow, San Francisco internasjonale flyplass og Boeing 787-10 Dreamliner er del av den største pakken av spillet.

Dersom du bruker spillet gjennom en X-Box Game Pass får du gratis adgang til Microsoft Flight Simluator gratis i pakken.

I standard-pakken får du med Boeing 747-8, Airbus A320, Cessna 152 og 172 med flere. Oslo lufthavn er ikke inkludert i noen av pakkene. Tar du en av de større pakkene får du med Dubai, Amsterdam og London Heathrow.

ANNONSE
Forrige artikkelLufthansa lanserer nytt flyselskap for fritidsreiser
Neste artikkelThai Airways utsetter internasjonale ruter til september