Hangar.no

Endelig kommer ny versjon av Microsofts Flight Simulator!

Det er bare å notere seg datoen, for 18. august slipper PC-giganten Microsoft en helt ny versjon av sitt spill Flight Simulator. I flere år var dette den mest populære spillpakken når det kom til flysimulator programvare for hobbypiloter.

Spillet vil komme både tilpasset ordinær PC, X-Box og PS5. Det blir tre versjoner av spillet som kan kjøpes, standard versjonen starter på 60 amerikanske dollar. Så finnes det en premium og en gullversjon som dyrest koster 120 amerikanske dollar.

Fra MS Flight Simulator

Med Flight Simulator i standard versjon får du inkludert 20 forskjellige fly i alle kategorier, samt 30 flyplasser verden over. Premium-pakken tilbyr opptil 10 ekstra flyplasser og 10 ekstra fly. Både London Heathrow, San Francisco internasjonale flyplass og Boeing 787-10 Dreamliner er del av den største pakken av spillet.

Dersom du bruker spillet gjennom en X-Box Game Pass får du gratis adgang til Microsoft Flight Simluator gratis i pakken.

I standard-pakken får du med Boeing 747-8, Airbus A320, Cessna 152 og 172 med flere. Oslo lufthavn er ikke inkludert i noen av pakkene. Tar du en av de større pakkene får du med Dubai, Amsterdam og London Heathrow.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer