Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Enkelte leasingselskap har hentet hjem fly fra flåten til Norwegian

Enkelte av leasingselskapene som leier ut fly til Norwegian har valgt å hente hjem noen av sine fly de siste dagene. Dette skal i følge administrerende direktør i Norwegian, Jacob Schram også gjelde fly som etter planen Norwegian skulle ha fortsatt å leie i lang tid fremover.

Noen av flyene skulle etter planen ha blitt levert tilbake til eierne i 2021, mens andre fly skulle fortsatt ha vært endel av flåten de neste fem årene.

Det var under dagens ekstraordinære generalforsamling at ledelsen i selskapet fikk spørsmål om leasingavtalene som nå er delvis i havn, gjør at selskapet får beholde alle de flyene de ønsker.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer