-8.3 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no
SAS nye utseende - Foto: SAS

ESA: Godkjenner norsk garantiordning til SAS og Norwegian

EFTAs overvåkningsorgan ESA har godkjent den norske garantiordningen til flyselskapene i Norge. Det melder ESA i en pressemelding onsdag.

Overvåkningsorganet i EU skriver i pressemeldingen at det har blitt jobbet raskt for å se på, og godkjenne en slik ordning som Norge har valgt, noe som i utgangspunktet ville ha tatt lengre tid under normale omstendigheter.

Det betyr at regjeringen og staten nå kan gi offentlig garanti til flyselskap i Norge, som trenger å få dekket likviditetsproblemer i kjølvannet av koronakrisen, melder DN.no.

Andre nyheter

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Aviator Airport Alliance med oppsigelser på norske flyplasser

Redaksjonen

Wizz Air kutter i rutetilbudet i Norge

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer