Hangar.no

Estonian leaser fly fra Finnair

Estonian Air har valgt å inngå en leasingavtale med Finnair om leie av tre Embraer 170 inntil selskapet får levert tre nye fly av typen E190 fra produsenten.

Flyselskapet klarte ikke å holde den finansielle plattformen stabil nok til å kunne motta fly som var på bestilling fra Bombardier, og ble nektet dette fra flyprodusenten.

Estonian Air trenger ny frisk kapital for å få selskapet på rett kjøl, men myndigheter og investorer er tilbakeholden med å la dette skje.

Flyselskapet overtar første Embraer 170 fra Finnair i løpet av mars måned.

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer