Estonian med bagasjeproblemer

Passasjerer som reiser med Estonian Air raser nå over at selskapet ved flere tilfeller har latt bagasje stå igjen på grunn av plassmangel i selskapets nye Embraer 170 fly.

Selskapet har prioritert å ta med nok drivstoff for returflyvning på ruten mellom Tallinn og Kyiv, og dermed har det måtte la bagasje stå igjen på en av flyplassene.

I følge BBN bekrefter flyselskapet at det må la bagasje stå igjen når flyet er fullt og nok drivstoff skal med på turen.

Passasjerer raser over det de mener er å skape unødvendig trøbbel for de reisende og krever å få tilbake flytypene selskapet opererte med tidligere, hvor bagasjeproblemer var ikke eksisterende.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no