12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Estonian med bagasjeproblemer

Passasjerer som reiser med Estonian Air raser nå over at selskapet ved flere tilfeller har latt bagasje stå igjen på grunn av plassmangel i selskapets nye Embraer 170 fly.

Selskapet har prioritert å ta med nok drivstoff for returflyvning på ruten mellom Tallinn og Kyiv, og dermed har det måtte la bagasje stå igjen på en av flyplassene.

I følge BBN bekrefter flyselskapet at det må la bagasje stå igjen når flyet er fullt og nok drivstoff skal med på turen.

Passasjerer raser over det de mener er å skape unødvendig trøbbel for de reisende og krever å få tilbake flytypene selskapet opererte med tidligere, hvor bagasjeproblemer var ikke eksisterende.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer