8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Fra en tidligere utforkjøring i januar 2019

Ethiopian Airlines 737 skled av rullebanen i Addis Ababa

Et Boeing 737-800-fly fra flyselskapet Ethiopian Airlines skled mandag av rullebanen på flyplassen i Addis Ababa i Etiopia. Ingen av de som var ombord kom til skade.

Det var da flyet ble landet på en våt rullebane, og pilotene skal ha fått problemer med å stanse flyet, før det endte opp utenfor rullebanens ende.

Myndighetene undersøker nå hva som skjedde med flyet og hvorfor pilotene ikke klarte å stanse flyet. Alle ombord ble evakuert fra flyet ved hjelp av trappekjøretøy på flyplassen. Flyet skal ha fått noen små skader i forbindelse med at det havnet utenfor rullebanen, melder Aviation Herald.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer