Hangar.no

Ethiopian Airlines vurderer å kansellere MAX-bestilling

Flyselskapet Ethiopian Airlines er i tenkeboksen for om selskapet skal kansellere sin bestilling på 737 MAX.

Etter havariet 10. mars med ett av selskapets fly, har selskapet satt en stopper for flere leveranser. Ethiopian Airlines har 25 nye MAX-fly som skal leveres, men har gitt Boeing beskjed om at de ikke ønsker flyene levert når flytypen kommer i luften igjen, og at det kan bli aktuelt ikke å ta i mot flere slike fly.

I følge Bloomberg skal Ethiopian ha 30 MAX-fly i bestilling, fire av disse er i selskapets flåte, det femte havarerte i mars måned.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer