22.3 C
Oslo
12/08/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

EU godkjenner statlig økonomisk hjelp til airBaltic

EU-kommisjonen har gitt grønt lys for at den latviske staten kan bidra med 250 millioner euro til flyselskapet airBaltic. I følge kommisjonen har flyselskapet en stor og viktig betydning for de baltiske landene, og selskapet har måtte lide under at de fleste land i Europa stengte ned under pademien med koronaviruset.

I følge nettavisen ERR skal den latviske staten investere pengene i flyselskapet, for å sikre fremtiden til airBaltic.

-EU-kommisjonen har konkludert at økningen av eiderandel i airBaltic fra den latviske staten er gyldig og godkjent. Vi er i ferd med hente oss tilbake til en ny normal og er takknemlig for at myndigheten ser verdien i vårt selskap sier direktør Matin Gauss til nettstedet.

Andre nyheter

Skulle hente tilbake åtte Airbus A380 – nå ser det ut til å bli ingen

Hans Olav Nyborg

Fløy Airbus A380 over strender i Portugal for å vise seg frem

Hans Olav Nyborg

Irske CityJet trolig reddet fra konkurs

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer