-2.6 C
Oslo
08/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

EU krever at Alitalia-navnet blir dumpet

EU-kommisjonen har gitt italienske myndigheter beskjed at dersom den skal godkjenne planene om å relansere Alitalia som flyselskap, må navnet dumpes, og selskapet hente noe annet.

I følge avisen L’Espresso skal brevet fra EU være datert 8. januar i år. EU vil ikke gå med på planene til den italienske regjering, hvor dagens Alitalia skal selge over alle sine fly, eiendommer og andre eiendeler til ett nytt selskap.

EU kan blokkere Italias planlagte innsprøytning av milliarder i det nye selskapet dersom ikke kommisjonen får det slik den ønsker. Italienske myndigheter har også fått beskjed om å selge bakketjenesteselskapet og vedlikeholdstjenestene som separate selskap, til en tredjepart.

Andre saker

Greenpeace-aktivister malte grønnfarge på Air France-fly

Redaksjonen

Nær 70 milliarder kroner i underskudd for Lufthansa i 2020

Redaksjonen

Czech Airlines sier opp alle ansatte

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer