-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
EuroAtlantic

EuroAtlantic bestiller to Boeing 787

Flyselskapet EuroAtlantic i Portugal har inngått en avtale om leveranse av to Boeing 787 Dreamlinere. Det er en avtale med leasingselskapet AerCap Holdings som nå er på plass.

Leasingselskapet skal levere to brukte Boeing 787-8 som skal komme fra selskapet AeroMexico, og de to flyene skal leveres etter planen våren 2021.

EuroAtlantic har spesialisert seg på utleie av kapasitet til andre flyselskap under ACMI-segmentet. Selskapet har blitt benyttet av både SAS, Norwegian og TUI ved flere tilfeller, når behovet melder seg for ekstra kapasitet.

De to flyene får sin base i Portugal og dette blir det første selskapet i landet som får denne flytypen, melder ASD News.

Andre nyheter

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Redaksjonen

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer