Eurobonus grunnpoeng skifter navn

Foto: SAS

Flyselskapet SAS skifter navn på grunnpoeng under sitt Eurobonus-program. Når selskapet blir del av SkyTeam-alliansen skal det heretter hete Nivåpoeng. I følge flyselskapet vil ikke selskapet endre på nivåene fra i dag men poenggruppene endres og reduseres fra tre til to grupper.

I følge Finansavisen vil ikke Eurobonus endre på nivåene, eller hvor mange Nivåpoeng og flyreiser innen ett år du må gjennomføre for å klatre til neste trinn. Eurobonus bekrefter overfor avisen at alle reisende starter på første trinn, og deretter vil kunne opparbeide seg Sølvkort, Gullkort eller Diamantkort.

Eurobonus poenggrupper som heter Ekstrapoeng og Statuspoeng endrer også navn. Ekstrapoeng skal hete Bonuspoeng, mens Statuspoeng blir til Nivåpoeng skriver avisen.

I følge Finansavisen skal du dersom du gjennomfører en flyreise med en bestemt billettype kunne motta like mange Nivåpoeng som du har fått Grunnpoeng for før endringene setter i kraft. I tillegg vil Eurobonus ikke kreve bruk av flere bonuspoeng for å reise med de nye selskapene under den nye alliansen til SAS som Air France, KLM og Delta Air Lines.

SAS beholder nå de samme poengprisene som de har hatt i Star Alliance. Antall geografiske soner reduseres fra 12 til 10. Blant annet er det ikke egne priser til Hawaii og India, skriver avisen.

ANNONSE
Forrige artikkelSandefjord Torp og Avinor inngår ny avtale
Neste artikkelVar på vei inn over Ukraina – Flyselskapet har ingen kommentar