12.4 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

FAA fant 30 centimeter sprekk i Boeing 737 hos Southwest Airlines

Det amerikanske luftfartstilsynet FAA har oppdaget en 30 centimeter sprekk, i et Boeing 737-700 (N726SW)-fly hos selskapet Southwest Airlines i USA.

Det var under en flyvning mellom Las Vegas og Boise at pilotene fikk problemer med kabintrykket i flyet. Pilotene måtte foreta en rask nedstigning ettersom kabintrykket var ustabilt, melder Aviation Herald.

Det ble bestemt at flyet skulle fortsette videre til endelig destinasjon. Etter at flyet landet i Boise, gikk både teknisk personell i flyselskapet og en representant for FAA over flyet for å finne ut hva som var feil. Det var da det ble oppdaget en 30 centimeter sprekk i taket på flyet.

Sprekken ble oppdaget på toppen av taket, like bak cockpiten på Boeing 737-flyet.

FAA har satt i gang undersøkelse av hva som har gjort at sprekken har oppstått, og vil ikke på nåværende tidspunkt gå ut med hva årsaken kan være.

https://flightaware.com/live/flight/SWA1685/history/20200309/1610Z/KLAS/KBOI

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer