Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg/hangar.no

FAA og IATA avholder møter om godkjenning av 737 MAX-oppdatering 23. mai

U.S. Federal Aviation Administration, FAA, skal 23. mai avholde et møte i Texas i USA hvor rundt 50 andre deltagere er på plass. Det er representanter for flyselskap, flyprodusenten Boeing og europeiske og asiatiske luftfartsmyndigheter.

Tema for møtet er fremdriftsplanen for godkjennelse av oppdateringen for Boeings 737 MAX og krav som skal settes for pilotopplæring før flyene kan returnere i lufta.

I følge CNN er dette samme datoen som International Air Transport Association, IATA, har innkalt flere flyselskap til et møte i Montreal i Canada, for å diskutere 737 MAX oppdateringer, fremdrift og pilotopplæring.

IATA-møtet er kun ment for flyselskapene, men representanter fra Boeing og FAA vil stille også på dette møtet for å komme med sine synspunkter på MAX-utviklingen.

Andre nyheter

Norwegian-eier utsetter mottak av 40 fly

Hans Olav Nyborg

Air Canada kansellerer kjøp av 11 Boeing 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Nærmer seg første flytur for ny IL-96

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer