19.6 C
Oslo
19/09/20
Hangar.no

Får fly til Sverige igjen, men vil ha statlige støtte før det skjer

Flyselskapet Nordica i Estland har fått muligheten til å fly mellom Estland og Sverige igjen, etter at myndigheten har åpnet for at det Skandinaviske landet kan flys til. Men flyselskapet har ikke planer om å gjenoppta ruten sin til Stockholm, før myndighetene i Estland kommer med statlig støtte til selskapet.

I følge ERR skal myndighetene i hjemlandet til flyselskapet diskutere statlig støtte i løpet av denne uken. EU har allerede godkjent at myndighetene kan gi en statlig støtte på 30 millioner euro til selskapet, men det drøyer å få dette utbetalt skriver nettstedet.

airBaltic er nå eneste flyselskap som betjener rute mellom Estland og Sverige, og SAS blir også å se til og fra destinasjonene i løpet høsten.

Andre nyheter

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Flere hundre SAS-piloter mister jobben

Hans Olav Nyborg

Nytt fly på plass hos Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer