1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Får utsatt fristen for å levere redningsplan for Norwegian i Irland

Den irske domstolen skulle i dag ta stilling til om flyselskapet får utsettelse på tidsrammen for å levere inn et forslag til en redningsplan. Retten har gitt KPMG utsatt frist fra 100 til 150 dager med å få levert en plan på plass.

Nå må Norwegian levere fra seg en slik plan innen 17. april i år.

I følge Irish Times er det kreditorer som ikke er enige og som protesterte mot en ytterligere utsettelse av konkursbeskyttelsen for Norwegian irske datterselskap. Det er Arctic Aviation Assets, Norwegian Air Interntional, Drammensfjorden Leasing og Lysakerfjorden Leasing som får beskyttelsen mot sine kreditorer av den irske retten.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer