13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Farger Dreamliner med egen olympisk dekor

Japan Airlines har nettopp fullført dekorering av en Boeing 787-8 Dreamliner (JA837) med et eget dekor for å hylle de olympiske leker i Tokyo 2020.

Dekoren går under navnet Olympic Torch Relay og skal inngå som et samarbeide mellom Japan Airlines og All Nippon Airways, for å få den olympiske ilden fra Hellas til Japan.

Søndag ble flyet rullet ut av en hangar på flyplassen Narita i Tokyo.

Det var planlagt at den olympiske ilden som ble tent denne helgen, skulle fraktes i en fakkelstafett i Hellas før den skal flys til Japan, men på grunn av koronaviruset er dette nå kansellert.

Den olympiske ilden vil bli levert til den japanske olympiske komiteen 19. mars i år, for så å flys til Japan.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer