Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Faser ut Airbus A330-flyene

Det russiske flyselskapet Aeroflot starter nå utfasingen av selskapets Airbus A330-fly. Flyselskapet får levert sitt første Airbus A350 i løpet av 2020, og velger å erstatte 330 med den nye typen.

Det første av fem Airbus A330-300 blir nå satt på bakken og faset ut nå de neste ukene. Når kalenderen viser overgangen fra 2021 til 2022 vil flåten med 22 Airbus A330-fly være redusert til 10 fly.

Det første flyet som fases ut ble levert til selskapet i 2008. De fleste av de 22 flyene er levert til Aeroflot i 2012, melder Russian Aviation Insider.

Andre nyheter

Hellas stanser Qatar Airways flyvninger til landet etter at 12 passasjerer var smittet med koronaviruset

Hans Olav Nyborg

Har ikke fått en krone av lovet statstøtte

Hans Olav Nyborg

Tiden ute for Air Mauritius – Ingen flere løsninger i sikte

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer