Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

FedEx inngår avtale med Icelandair

Fraktselskapet FedEx har inngått en avtale med det islandske selskapet Icelandair Cargo om håndtering av all frakt for FedEx og TNT, til og fra Island. Avtalen skal gjelde for de neste tre årene.

FedEx som i 2016 kjøpte opp TNT, skal nå slå sammen de to selskapene til ett selskap. For Icelandair betyr avtalen enkelte endringer i selskapets nettverk. Blant annet vil en ny rute bli opprettet mellom Island og hovedbasen til FedEx i Europa, Liege. I tillegg skal det islandske selskapet fly tre ganger i uken til East Midlands i Storbritannia.

Det er Icelandairs fire Boeing 767 som gjør fraktmulighetene betydelig større i dag enn for bare få år siden. I følge en pressemelding opplever selskapet en stor økning i frakt som får plass på 767-flyene til og fra Europa. I 2019 har selskapet fraktet rundt 50.000 tonn frakt, hvor 60 prosent av dette har blitt fløyet med passasjerflyene.

Andre nyheter

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer