3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no

FedEx øker i Nord-Europa

FedEx Express lanserer nå planer for å utvide sine fraktoperasjoner i Nord-Europa med fire Boeing 757 fly.

Selskapet som er i sluttspurt for å hindre at markedsandeler blir kjøpt opp av konkurrenten UPS, ønsker nå å knytte åtte store europeiske flyplasser sammen med flyfrakt over natten.

FedEx har denne måneden åpnet rute fra Paris Charles de Gaulle til Oslo og øker rutevolumet til Sverige, Finland, Storbritannia og Nederland. Frakt til Norge skal nå ankomme en dag tidligere enn før, mens frakt som skal ut fra Oslo og Norge vil bli sendt av sted to timer før det som til nå har vært praksis.

Fra Birmingham, Stockholm og Helsinki vil transittiden for frakt bli redusert i tid og gå raskere gjennom systemet, melder FedEx.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

SAS-sjefen slutter i selskapet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer