11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Feirer dronningens diamantjubileum

British Airways lanserte i går en Boeing 747-400 med en spesiell markering av den britiske dronningens diamantjubileum.

Flyet har nemlig fått påmontert et eget emblem som er tegnet av 11 år gamle Katherine Dewar fra Chester. Hun vant en tegnekonkurranse i det tradisjonelle barne-tv programmet Blue Peter på BBC.

I perioden 2. til 5. juni i år vil pilotene ombord i flyet fremføre ene egen gratulasjon til dronningen som del av annonsering på alle flyturene. Dette er også uken hvor dronningen feirer sitt diamantjubileum.

Flyselskapet vil også markere jubileet under forskjellige tilstelninger på London Heathrow hvor det vil bli servert champagne og konfekt til reisende.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer