-7 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
FOTO: Sebastian E. Burmo

FHI lanserer smittesporing på fly og offentlig transport

FHI har idag, Onsdag den 12.8.2020 begynt å publisere en offentlig liste av COVID-19 smitte på offentlig kommunikasjon. Denne listen omfatter COVID 19 smitte på Fly, tog, buss og båt. Informasjonen vil gjøre det enklere å begrense smitte og gjør passasjerer som har vært ombord mer observante på eventuelle Covid-19 symptomer. Ingen karantene er nødvendig selv om du har vært om bord på en av transportmidlene med smitte, så lenge du ikke har noen symptomer. På reiser med plassreservasjon, vil passasjerer som har vært i nærkontakt med smittede bli varslet direkte.

Listen blir oppdatert kontinuerlig, men informasjon som stamme fra før Uke 32, er ikke inkludert i listen. Informasjonen begrenses til reiser mellom ulike kommuner eller land.

Per 12.8.2020 er det påvist Corona smitte på 17 fly, både innenriks og utenriks. Informasjonen inkluderer selskap, flynummer, destinasjon og dato. Mer informasjon kan du lese på FHI sin egen sider.

SJEKK LISTEN HER: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/koronavirus-og-covid-19-pa-offentlig-kommunikasjon/

Andre nyheter

Tidligere Boeing-ansatt advarer om at 737 MAX har blitt godkjent for raskt

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer