Hangar.no
Internasjonalt

Fikk artisten Madonna et portugisisk fly til å mellomlande fordi hun ville av flyet?

Flere medier inkludert en rekke britiske aviser og Airlive bringer en sak i dag om et Airbus A319 fly fra flyselskapet TAP Portugal som 28. november måtte mellomlande i Porto. Både flyselskapet og flyplassen har kommet med påstander om at det var  LOV (Low Visibility Operations)-status på flyplassen i Lisboa da flyet som kom fra London skulle lande. 

Vi finner saken underholdende og bringer herved et resymé.

Været i det aktuelle tidsrommet var vind med 17 km.t. og lett regn i følge en rekke meteorologiske tjenester. En annen årsak til mellomlandingen i Porto denne dagen skal være at flyet hadde for lite drivstoff til å nå frem til Lisboa, noe som er vanskelig å forstå når det i en halvtime valgte å fly i sirkel over Porto.

En lang rekke andre fly landet uten problemer i Lisboa denne dagen og på dette tidspunktet.

Det mediene har fått med seg er at den verdenskjente artisten Madonna hadde et sete i økonomiklasse sammen med sine nærmeste medarbeidere. Da flyet landet i Porto skal artisten raskt ha fått forlate flyet til en ventende buss ved flyet som tok henne og de hun reiste med til terminalen. Deretter skal hun ha reist videre til en adresse i Porto med bil.

En halvtime etter dette var flyet på vei til Lisboa hvor det landet uten problemer. Mediene melder at passasjerer ombord var sikre på at flyet valgte å mellomlande i Porto etter en forespørsel fra artisten.

En liten sjekk på hvilke forbindelser Madonna har til Portugal ved siden av å holde konserter, er at artisten har en stor villa som hun eier i Sintra. Sintra er en by og kommune i Portugal, i Lisboadistriktet, og dersom artisten hadde ønsket å gå av flyet på et fritt valgt sted hadde nok Lisboa vært å foretrekke da dette er nærmere enn Porto.

Vi får leve i uvisshet om hva som var årsaken til at flyet mellomlandet i Porto.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Boeing tilbakebetaler forskudd på 737 MAX til Jet Airways

Hans Olav Nyborg

Dagsrekord for Turkish Airlines sist lørdag

Flere bombetrusler mot fly