Fikk business-sete med tørket oppkast i

Foto: Twitter

Da Dave Gildea valgte å oppgradere sin flytur fra London til Seattle i USA med British Airways i slutten av mai, hadde han ikke ventet å finne at setet var oversprøytet med oppkast.

Det var nemlig etter at flyet hadde vært i luften i to timer at Gildea skulle ta seg en lur og brettet ut den delen av setet som gjør at dette blir lengre og med egen plass til å hvile beina, at overraskelsen ble stor.

Noen hadde blitt syke og sørget for oppkast over hele fotdelen av setet, i tillegg til på veggen og deler av teppet under. Da Gildea kontaktet kabinbesetningen for å be om å få et annet sete, ble han møtt med spørsmål om han hadde vært syk siden det var oppkast på setet.

Da det ikke var noen andre seter ledig måtte han bare innfinne seg med å bli sittende. Han fikk utdelt et teppe som skulle dekke over oppkastet, men dette hjalp lite. Han hadde lagt beina på teppet men sovnet, og da han våknet hadde han romstert beina så mye at han hadde fått dyttet unna teppet og fått oppkast på buksene.

I følge avisen The Sun skal Gildea ha fortalt at kabintesebingen var lite imøtekommende og kunne ikke skjønne hvordan dette hadde skjedd. Flyselskapet beklager i etterkant og sier til avisen at de har høye krav til renhold og slike hendelser, og at saken skal undersøkes nærmere.

ANNONSE
Forrige artikkelTo personer omkom da vingen på flyet løsnet og falt av i luften
Neste artikkelAirbus solgte ett fly i mai måned – Ordre for 2019 står med minus 57