8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Fikk ja fra aksjonærene til redningspakken for Norwegian

Aksjonærene i Norwegian stemte ja til redningspakken som ledelsen la frem under den ekstraordinære generalforsamlingen som ble avholdt mandag morgen digitalt.

En emisjon på 300 til 400 millioner kroner, konvertering av obligasjonsgjeld til egenkapital og konvertering av leasingforpliktelser til egenkapital ble alle tre forlag vedtatt.

Dermed kan ledelsen i flyselskapet puste rolig ut etter intense dager og netter for å finne frem til løsninger som kan redde selskapet.

«Nye Norwegian» kan dermed se ut til å klare å få ta del i redningspakken fra den norske regjeringen, ettersom de fleste forutsetninger som ble lagt til grunne for å få lån fra Staten, nå er på plass.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer