Hangar.no

Fikk ja fra aksjonærene til redningspakken for Norwegian

Aksjonærene i Norwegian stemte ja til redningspakken som ledelsen la frem under den ekstraordinære generalforsamlingen som ble avholdt mandag morgen digitalt.

En emisjon på 300 til 400 millioner kroner, konvertering av obligasjonsgjeld til egenkapital og konvertering av leasingforpliktelser til egenkapital ble alle tre forlag vedtatt.

Dermed kan ledelsen i flyselskapet puste rolig ut etter intense dager og netter for å finne frem til løsninger som kan redde selskapet.

«Nye Norwegian» kan dermed se ut til å klare å få ta del i redningspakken fra den norske regjeringen, ettersom de fleste forutsetninger som ble lagt til grunne for å få lån fra Staten, nå er på plass.

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer