Foto: Hans O. Nyborg

Finnair åpner direkteflyruter fra Stockholm Arlanda til Bangkok og Phuket i Thailand og Miami i USA for vintersesongen 2021/2022. Alle tre rutene vil bli operert med et Airbus A350-fly.

-Vi er glade for å møte reisebehovene til våre svenske kunder med nonstop-ruter fra Arlanda til Thailand og Miami, som vinterferiedestinasjoner, De nye flyvningene vil styrke tilbudet vårt i det svenske markedet sier Ole Orvér , sier kommersiell sjef i Finnair.

Fra og med 22. oktober flyr Finnair fra Arlanda til Bangkok fem ganger i uken på mandager, tirsdager, torsdager, fredager og søndager. Fra 28. november økes den ukentlige frekvensen til syv, og flyvninger opereres fra mandag til søndag frem til 22. april 2022.

Fra Arlanda til Phuket vil det bli operert rute på søndager fra 24. oktober . En ekstra frekvens vil bli lagt til torsdag fra 4. november og tirsdager fra 30. november. Fly til Phuket vil bli operert frem til 21. april 2022. 

Fra Arlanda til Miami starter selskapet med to ukentlige frekvenser, på onsdager og lørdager fra og med 23. oktober. Fra 29. november blir det også flyvninger mandag og fredag ​​til 22. april 2022. Finnair flyr til Bangkok, Phuket og Miami også fra sin hjemmebasen på Helsinki lufthavn.

ANNONSE
Forrige artikkel45 prosent økning i juni hos Avinors lufthavner
Neste artikkelKina signaliserer for godkjennelse av 737 MAX