I dag annonserer Finnair at de åpner en helt ny sommerrute fra Bodø til Helsinki. Ruten åpner i slutten av mai, og vil være i drift frem til midten av september.
 
Etter fjorårets vellykkede åpninger av nye ruter fra Bergen, Trondheim og Tromsø, utvider Finnair nå tilbudet med enda en norsk rute. Ruten vil gå mellom Bodø og Helsinki, og skal ha én ukentlig avgang på søndager, samt en ekstra avgang på onsdager gjennom høysesongen (17. juni – 20. august). Ruten flys i samarbeid med flyselskapet Norra, og vil være operativ frem til 13. september.
 
Et attraktivt reisemål
Finnairs sjef i Skandinavia, Robert Lönnblad, er stolt over å gjøre Nord-Norge enda mer tilgjengelig for de utenlandske turistene.

– Vi er svært glade for å kunne innlemme Bodø i vårt nettverk. Norden er særlig attraktivt for våre Asiatiske kunder, spesielt Nord-Norge med sin midnattssol og majestetiske natur. Regionen er også interessant for finnene, og nå får de en flott mulighet til å velge å legge ferien dit, sier han.
Ønskes velkommen av lufthavnsjefen
Lufthavnsjef ved Bodø Lufthavn, Troels Sandreid, synes det er gledelig at Finnair nå skal fly fra Bodø.
 
– Finnair er hjertelig velkommen til oss og det er meget gledelig med ny direkterute mellom Bodø og Helsinki til sommer. Helsinki er en spennende nordisk hovedstad med mye å tilby, og ikke minst blir denne ruten en korridor for videre forbindelser til spennende destinasjoner i Asia og til innkommende besøkende til vår vakre region, sier han.
ANNONSE
Forrige artikkelKabinansatt i Finnair falt ut av flydør og ned på bakken
Neste artikkelNedgang for Sandefjord Torp i 2019