Hangar.no

Finnair endrer på Asia-ruter

Det finske flyselskapet Finnair velger å innføre kutt i sitt nettverk mot Asia. Først og fremst kutter det finske selskapet ut ruten mellom Helsinki og Chongqing i det sentrale Kina. Ruten skal i følge Routes Online ha sin siste flyvning 24. oktober 2019.

Samtidig vil selskapet fra 3. november operere tre ganger ukentlig mellom Helsinki til den nye Beijing Daxing International Airport. Med Airbus A330 skal selskapet dermed operere både til denne flyplassen og den gamle Beijing Capital International-flyplassen.

I følge den kinesiske avisen People’s Daily skal Finnair fly til den nye flyplassen på mandager, onsdager og søndager. På den gamle flyplassen fortsetter selskapet sin daglige ankomst.

-Vårt mål er å fortsette utviklingen av vår tilstedeværelse i Kina. Den nye flyplassen ved Beijing vil bli en nye hub for internasjonale forbindelser mellom Kina og resten av verden, noe som vil komme våre passasjerer til gode, sier Ole Orver i Finnair til avisen.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer