Czech Airlines Technics (CSAT) langsiktige samarbeid med Finnair skal fortsette. Den opprinnelige treårige basisvedlikeholdsavtalen ble forlenget med ytterligere tre år takket være den utøvde opsjonen. CSAT vil dermed fortsette å tilby grunnleggende vedlikeholdskontroller og reparasjoner for flyselskapets Airbus A320-familien i Hangar F på Václav Havel lufthavn Praha, hvor en vedlikeholdslinje er dedikert til Finnair året rundt.

-Jeg er glad for at vi takket være gjensidig tilfredshet fra partene har utvidet samarbeidet med Finnair med ytterligere tre år. Finnair er en av våre viktigste kunder, og det over ti år lange samarbeidet er beste anerkjennelse for vårt arbeid. Vi har lang erfaring med Finnair-fly siden vi allerede har utført en rekke spesielle modifikasjoner, inkludert installasjon av en trådløs internettforbindelse. Vi tilbyr for tiden basisvedlikehold til hele A320-familiens flåte, med en overhalingsplan på plass frem til første kvartal 2024, sier Petr Doberský, styreleder for Czech Airlines Technics Board of Directors.

Grunnvedlikeholdsavtalen styrer den komplekse utførelsen av alle planlagte kontroller og reparasjoner.

-Vi har en lang historie med CSAT, og vi setter stor pris på forholdet vårt. Utvidelsen av basisvedlikeholdsavtalen sikrer videreføring av sikker og pålitelig drift av vår smalkroppsflåte Airbus. CSAT er en kundeorientert organisasjon med sterk vilje til å utvikle seg. Engasjerte mennesker og åpen dialog gjør at vi kan fortsette det fruktbare arbeidet med kontinuerlige forbedringsinitiativer i godt samarbeid til gjensidig nytte sier Ville Väyrynen, leder for teknisk driftsplanlegging og basevedlikehold hos Finnair.

Regelmessige obligatoriske kontroller, mer krevende reparasjoner, modifikasjoner av flysystemer og strukturer, kabinmodifikasjoner, motorbytte og utveksling og reparasjoner av landingsutstyr og andre flykomponenter er en del av flybasevedlikeholdstjenestene som tilbys.

I vedlikeholdssesongen 2021/2022 behandlet CSAT over 86 vedlikeholdsjobber på Boeing 737-, Boeing 737 MAX-, A320-familien og A321neo-flyene for kundemassen. Transavia Airlines, NEOS, Austrian Airlines, Novair, og sist, men ikke minst, Finnair er blant de viktigste Czech Airlines Technics-kundene i basevedlikeholdsdivisjonen.

ANNONSE
Forrige artikkelHar bestemt seg for motortype på supersonisk fly
Neste artikkelEndring i arbeidsmiljøloven en seier for norske arbeidstakere