Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Finnair kutter stort i flyvningene i oktober

Det finske flyselskapet Finnair har valgt å kutte over 130 flyvninger daglig i oktober. Nå er antallet nede i 70 – 80 flyvninger per dag, mot 200 som var planlagt. Flyselskapet sier at smittesituasjonen i Europa og Asia tilsier at det blir mindre etterspørsel etter flyreiser.

Samtidig velger selskapet å opprettholde det som kalles nødvendige ruter for å opprettholde infrastrukturen i Finland, samt til europeiske byer som er knutepunkter. I tillegg har selskapet valgt å opprettholde enkelte av sine asiatiske ruter som er viktige for handel til og fra Finland.

I løpet av den kommende måneden skal Finnair fly til 42 destinasjoner, men antallet flyvninger er sterk redusert på samtlige.

I oktober 2019 fløy selskapet 350 flyvninger daglig, i år blir det ned mot 70, melder YLE.

Andre nyheter

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Air Leap politianmeldt for brudd på smittevernsforeskrift

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer