Foto: Hans O. Nyborg

Finnair forbereder seg på å utvide flyprogrammet sitt i sommer med fokus på fritidsdestinasjoner, ettersom vaksineutrullingen forventes å muliggjøre gjenåpning av reiser til mange land.

I juni vil Finnair gjenoppta flyreiser til destinasjoner som Reykjavik, Bodø, Nice, Lisboa og Vilnius. Ytterligere frekvenser vil også bli lagt til greske øyer som Rhodos, Chania og Santorini, samt til Mallorca, Malaga og Alicante i Spania. Finnairs sommerdestinasjoner i Italia inkluderer Roma, Milano og Venezia.

-Vi følger nøye med på hvordan reisebestemmelser utvikler seg i våre markeder og har fleksibilitet til å øke flyreiser basert på etterspørsel, og utnytte mulighetene som skapes når reisebegrensninger oppheves, sier Ole Orvér, Finnairs Chief Commercial Officer.

I Nord-Amerika har utbredelsen av vaksine utviklet seg godt, og Finnair vil starte flyreiser til Chicago og Los Angeles igjen i midten av juni og øke frekvensen på New York-ruten til opptil tre flyreiser per uke. Omstart av disse flyvningene er fortsatt underlagt utviklingen av amerikanske reiselinjer.

Retningslinjer vil sannsynligvis endres i mange land i løpet av sommeren. For å legge til rette for reiseplanlegging vil Finnair introdusere en ny AI-drevet løsning for kunder å utforske tilgjengelige destinasjoner og følge med på de siste reisebegrensningene i forskjellige land. Gjennom det nye verktøyet på Finnair.com kan kundene enkelt planlegge sine reiser og forberede seg på reisen ved hjelp av et interaktivt kart. Løsningen er produsert av Smartvel, et teknologiselskap som spesialiserer seg på destinasjonsinnholdsløsninger for reisebransjen.

ANNONSE
Forrige artikkelAir Serbia velger ansikt som halemotiv
Neste artikkelJapan Airlines mottok sin Dreamliner nummer 50