1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Finnair lanserer enveis-billetter til lavere pris

Det finske flyselskapet Finnair velger nå fra denne uken å tilby valget med å kjøpe enveis billett, til en lavere pris, enn om du kjøper tur og retur under ett. Selskapet velger dette som en løsning for å bedre tilpasse seg markedet, og å gi passasjerene mulighet å selv velge om de skal en eller begge veier uten at prisen øker som ville være normalt med kun enveisbillett.

Som regel har enveisbilletter kostet mer enn toveisbilletter, nå er denne prisen senket slik at den er tilpasset reisemønsteret mange vil ha fremover heter det i følge YLE.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer