Finnair lanserer Mumbai

Finnair har oppdatert sine flyruter og sommeren 2022 får reisende mulighet til å besøke flere spennende destinasjoner. Finnair kobler reisende fra Helsinki-huben til nesten 70 europeiske destinasjoner, fem nordamerikanske destinasjoner og åtte asiatiske destinasjoner, inkludert den nye destinasjonen Mumbai, i løpet av sommersesongen 2022.

– Ruten til Mumbai og en ny rute til Mumbai, India, blir fløyet med tre ukentlige flyvninger. I sommer skal vi øke våre flyvninger til over 300 daglige flyvninger. Jeg er spesielt glad for at vi kan fortsette å tilby alle disse viktige destinasjonene for nordmenn på både forretnings- og fritidsreiser, sier Robert Lönnblad, sjef for Finnair i Skandinavia.

Finnair sitt asiatiske tilbud består av daglige flyvninger til Bangkok, Dehli, Singapore og Toyko, tre ukentlige flyvninger til Seoul, to ukentlige flyvninger til Hongkong, en ukentlig flyvning til Shanghai.

– Vi fortsetter å betjene våre asiatiske destinasjoner, og har også et utmerket tilbud i Europa og Nord-Amerika.Finnair informerer kundene personlig via e-post og tekstmeldinger om endringer i flyreisene deres. Reisende kan enten endre reisedatoen eller be om refusjon, hvis de ikke ønsker å bruke en alternativ flyvning eller dersom en annen rute ikke er tilgjengelig.

Satser videre i USA
27. mars åpner Finnair sin nye rute til Dallas Forth Worth, med fire ukentlige flyvninger og full tilknytning til American Airline sitt omfattende nettverk i USA. En annen ny rute, Seattle, åpner 1. juni med tre ukentlige flyvninger. Finnair flyr også til New York JFK og til Chicago daglig, og til Los Angeles tre ganger i uken. I tillegg flyr Finnair daglig fra Stockholm, Arlanda, til New York, JFK, og til Los Angeles fire ganger i uken.

Sterke i Europa
I Europa har Finnair et sterkt nettverk med nesten 70 destinasjoner, inkludert fritidsdestinasjoner i Sør-Europa som Alicante, Chania, Lisboa, Nice, Porto og Rhodos, alle med flere ukentlige flyvninger. De som ønsker byopplevelser vil glede seg over de minst doble daglige forbindelsene Finnair tilbyr til viktige europeiske byer som Amsterdam, Berlin, Brussel, Hamburg, London, Milano, Paris, Praha og Roma. I Skandinavia og Baltikum tilbyr Finnair flere daglige flyvninger til hovedstedene Stockholm, København, Oslo, Tallinn, Riga og Vilnius.

Flyreisene er til salgs på selskapets nettsider og hos reisebyråer fra og med i dag. Mumbai-flyvningene vil være tilgjengelig for salg fra 5. april.

ANNONSE
Forrige artikkelStartet sommerprogrammet – Første 737 MAX avgang
Neste artikkelAirbus A380 fløy med SAF