Hangar.no
Finnair Airbus A350 lander på Oslo Lufthavn - Foto: Jan Kåre Folstad
Finland Internasjonalt Nyheter

Finnair med økning til Lappland

Ikke alle drømmer om varmere strøk om vinteren. Samtidig som nordmenn i økende grad reiser østover, er det stadig flere asiatiske turister som ønsker å oppleve den nordiske vinteren. Finnair svarer med å øke kapasiteten til Lappland.

Finske Lappland, som er kjent for sin uberørte natur, spektakulære nordlys og spennende vinteraktiviteter tiltrekker stadig flere turister fra Østen. Finnair utvider derfor tilbudet i vintersesongen 2018/2019.

– Norden oppleves som svært eksotisk for mange, og er du ute etter en ekte nordisk vinteropplevelse finnes det ikke noe bedre sted enn Lappland, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

Finnair legger til over 230 flygninger til Lappland for vintersesongen 2018/2019, og tilbyr dessuten flere forbindelser til de populære vinterdestinasjonene Ivalo, Rovaniemi, Kittilä og Kuusamo i høysesongen. Totalt tilbyr Finnair 482 000 plasser til Lappland i vintersesongen 2018/2019 – en økning på 15 prosent sammenlignet med tidligere. Finnair fortsetter også non-stop-flygningene fra London Gatwick, Paris og Zürich til Lappland i vintersesongen 2018/2019.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Legger ned rutetrafikken etter få måneder

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største