Finnair øker til Tromsø og Trondheim

Foto: Finnair

Det finske flyselskapet vil tilby seks ukentlige flyvninger til både Tromsø og Trondheim for den kommende vintersesongen, dette for å møte økende etterspørsel etter reiser til de nordlige delene av Norge og Finland.

Frekvensene til Tromsø er en del av flyselskapets styrkede rutetilbud til Rovaniemi. Finnair vil ha 63 ukentlige flyvninger til Rovaniemi, noe som er 13 flere enn forrige vinter. Ruten mellom Tromsø og Rovaniemi, som ble introdusert i desember 2023, ble raskt en suksess og opereres som flyvninger med mellomlanding: Helsinki-Rovaniemi-Tromsø og Tromsø-Rovaniemi-Helsinki. Finnair har også direkte helårsflyvninger fra Helsinki til Tromsø. Unike reiseopplevelser året rundt.

– Vinteren vi har lagt bak oss viste at interessen for våre nordlige destinasjoner blir stadig større. De ekstra frekvensene tjener spesielt godt det europeiske nettverket og garanterer smidige daglige forbindelser til nord via Helsinki, sier Finnairs Europa-sjef, Robert Lönnblad.

Det blir også seks ekstra flyvninger fra Helsinki til Trondheim, som er blitt et populært reisemål blant Finnairs passasjerer.

– Lufsfartsindustriens vintersesong strekker seg fra oktober til mars, så reisende kan nyte unike reiseopplevelser i både finsk Lappland og Nord-Norge ikke bare om vinteren, men også sent på høsten og tidlig på våren. Finnair er også det eneste flyselskapet som flyr til finske Lappland året rundt, noe som gir norske reisende en unik mulighet til å oppleve denne fascinerende regionen hele året, sier Lönnblad.

Selskapet flyr rutene med ATR-fly fra datterselskapet Norra.

ANNONSE
Forrige artikkelEmirates med sitt beste resultat noensinne
Neste artikkelIsraelsk fraktselskapet fortsetter Oslo-ruten i juni