12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Finnair økte til Asia i første kvartal

Finnair fikk en bedre utvikling på sine flyvninger til Asia i første kvartal av 2012, enn for samme perioden i 2011. I løpet av perioden fløy 364.000 passasjerer på selskapets ruter til Beijing, Shanghai, Hong Kong, Tokyo, Nagoya, Osaka, Seoul, Bangkok, Delhi og Singapore.

Økningen for disse rutene er sammenlagt på ni prosent.

– Antall solgte seter økte med 3,5 prosent til 78 prosent, og inntekten pr. passasjer økte med 11,5 prosent. Bak oppgangen ligger vellykkede priskampanjer og forbedret kapasitetsplanlegging i kombinasjon med økt antall forretningsreiser. Ikke minst fra Norge. Finnair flyr til ti destinasjoner i Asia, med smidige forbindelser fra Oslo, Bergen og Trondheim. Den 9. mai innvier Finnair destinasjonen Chongqing i Kina med fire fly pr. uke fra Helsinki, sier Finnairs Skandinaviasjef Kenneth Gillbergi en pressemelding.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Finnairs enorme refusjoner: -ca 100 millioner euro gjenstår

Nikolai Sogn

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer