Finnair har investert over 2 milliarder kroner i en bedre og mer unik flyopplevelse for kundene. Det vil komme reiseklare nordmenn til gode.
 
Selskapet har den raskeste ruten til Asia, og vil derfor være et naturlig valg for nordmenn som skal besøke populære destinasjoner som Japan, Thailand eller Singapore fremover. I tillegg har Finnair gode forbindelser til USA og sommeren 2022 skal selskapet blant annet åpne helt nye ruter til Dallas og Seattle.

– Pandemien har påvirket vår bransje dramatisk, men det har ikke endret vår ambisjon om å tilby en helt ny førsteklasses opplevelse slik at vi kan fortsette å være førstevalget for reisende mellom Europa og Asia, sier konsernsjef, Topi Manner. 

Bedre plass og designelementer
Den nye storsatsningen til det finske flyselskapet ble avduket på et pressearrangement 10. februar i Helsinki, og inkluderer større seter, mer komfort og nye designelementer.
 
Skal du reise på businessklasse tilbyr selskapet nå helt nye kabiner med romsligere seter som er utviklet i samarbeid med Collins Aerospace. Setet er skapt for å maksimere plassen til hver passasjer, det gi mer bevegelsesfrihet og et bredt utvalg av sitte- og sovestillinger. I tillegg gir et fast skall rundt setet mulighet for privatliv.

– Plass på flyreise er i dag en luksus, og vi har lagt mye arbeid i detaljene for å skape de beste businessklasse-setene for våre kunder, sier Robert Lönnblad, sjef for Finnair i Skandinavia.

Reisende på businessklasse vil også kunne nyte en seks retters meny servert på serviset spesialdesignet av Iittala. I tillegg har det finske motehuset Marimekko designet en egen tekstilkolleksjon til flyselskapet bestående av dyne og puter som matcher den varme atmosfæren ombord på flyet, og gir en følelse av ren luksus.
En helt ny klasse
Som en del av den nye storsatsningen tilbyr nå Finnair også en helt ny klasse, nemlig premium economy. Dette er en mellomklasse som passer for alle som vil reise billigere enn på business, men som samtidig vil ha litt mer plass og komfort enn på økonomi. Reisende vil her få mer komfortable seter og mer beinplass. I tillegg får reisende tilbud om en nakkepute og et vevd teppe fra Marimekko.
 
Det fleste reiser imidlertid på økonomi, og her har selskapet installert helt nye og bedre seter, samt større skjermer for underholdning.
 
De oppgraderte reiseopplevelsene vil være tilgjengelige fra 1. mars på utvalgte ruter, men vil i løpet av de to neste årene være gjeldene på alle rutene til Finnair.
ANNONSE
Forrige artikkelInngår avtale med Boeing om leveranse av fly
Neste artikkelSkal fly de siste to produserte Boeing 747 for kunde